21 Duckie

Det beste av begge verdener

Duckie 21 er en av de mest populære modellene fra Marex, og det er en rekke grunner bak dette. Duckie er nemlig to båter i en – både en liten slupp og en solid skjærgårdsjeep, alt ettersom hva du behøver for øyeblikket. Den er smidig, sosial, sikker og bruker lite drivstoff, akkurat som en slupp. Samtidig er den enkel å ta vare på, har en høy holdbarhet og er rask som en skjærgårdsjeep. Dermed blir dette den ultimate flerbruksbåten som vil elskes av hele familien. Denne innovative, vakre båten passer perfekt for deg som vil gjøre ting så enkelt som mulig, uten å miste noe av komforten du ville fått med en større, mer avansert båt. Sett inn nøkkelen, trykk på gassen og vips – så vil motoren skyte deg av sted i en fart på opptil 25 knop mens du verken føler ubehag eller mister balansen om bord.

Bygd for Skandinavia

Duckie 21 er bygd med en høy respekt for vår skandinaviske kulturarv. Dette er nemlig en typisk norsk båt, med aner fra både norske slupper og typiske nordiske skjærgårdsjeeper. Tar man en titt på sjøen like utenfor den norske kysten, vil man se én stor skjærgård som omringer landet vårt. Skjærgården er fylt med små og store øyer, holmer og steiner som kan gjøre livet vanskelig for båter med dypt skrog. Duckie 21 er derimot en lett, smidig og rask båt som fint klarer seg forbi de aller fleste hindre. Du slipper altså å bry deg om hva som finnes under vannet, og kan i stedet fokusere på å ha det moro med hele familien eller vennegjengen. Duckie 21 er et eksempel på hvordan den norske båtindustrien har utviklet seg og omfavnet våre egne omgivelser. Vakre, harmoniske linjer og detaljer i tre gjør dette til en skjønnhet når den er ute på havet. Marex har tatt i bruk moderne teknologi og blandet den med funksjonalitet samt flere moderne detaljer som gjør livet enklere for brukerne. På toppen av dette finner du materialer som krever minimalt med vedlikehold og en sterk motor som kan skyte deg frem over vannet i opptil 25 knops hastighet.

Den perfekte sommerbåten

Så fort du ser Duckie 21, vil du kjenne sommerfølelsen sige inn i kroppen. For ja, dette er en typisk sommerbåt som passer til de aller fleste anledninger. Uansett om du skal ut med kameratene for å fiske, eller vil tilbringe en dag ute på sjøen med familien, vil Duckie 21 gjøre jobben. Den åpne båten maner opp til både svømming og avslappede turer langs skjærgården, samtidig som den høye ytelsen gjør motoren kapabel til å klare de fleste utfordringer. Dette er en båt som vil tvinge de til å tilbringe mer tid ute på vannet hver eneste sommer. Med en slik doning i garasjen eller i havnen vil man neppe bli sittende på land særlig lenge. Duckie 21 er samtidig den rimeligste båten av dem alle på Marex, og produseres raskere enn de andre modellene. Alt er på sin plass, innovasjoner gjør livet lettere, og den sterke motoren gir deg en følelse av frihet som du ikke finner andre steder.

Utmerkelser

Marex har håvet inn utmerkelser gjennom årene, og de fleste modeller har fått egne prestisjefylte premier takket være den kreative tankeprosessen som foregår på fabrikkene. Duckie 21 vant den gjeve designprisen fra Norsk Designråd takket være den innovative måten Marex kombinerte det tradisjonelle designet fra norske snekker med fart og komfortable funksjoner. Det unike utseendet gjør at båten er lett gjenkjennelig, mens de utallige funksjonelle detaljene vil tilfredsstille hele slekten. Også Båtmagasinet og Båtliv Norge har skrytt av Duckie 21 på grunn av den høye kvaliteten, rimelige prisen og det organiserte dekket der alt er på sin plass. Høy kvalitet, nydelig design, moderne teknologi og tradisjonsrike detaljer – hva mer kan man trenge fra en sommerbåt?