310 Sun Cruiser

En perfekt cabincruiser

Marex lager mange forskjellige båter, og selv om Duckie 21 er den mest populære varianten hva angår fritidsbåt, er det neppe noe som kan måle seg med 310 Sun Cruiser når det kommer til funksjonalitet. For mange er dette den perfekte cabincruiseren. Her kan man tilbringe store deler av året om man ønsker, og den store plassen på innsiden muliggjør lange turer med overnatting ute på sjøen. 310 Sun Cruiser er derfor en av de mest populære modellene Marex har skapt gjennom årene – en ypperlig kombinasjon av fritidsbåt og et lite hus på vannet. Uansett hvilke formål du ønsker å bruke båten til, er 310 Sun Cruiser et utmerket valg.

Denne flotte cabincruiseren er snaut ti meter lang og litt over tre meter bred, altså vil den lett få plass i de fleste gjestehavner – både her i Norge og i utlandet. Dessuten er det overnattingsplass til opptil seks personer, altså kan du ha med deg hele familien og fortsatt føle deg komfortabel. Her får alle privatlivet de trenger, samtidig som man kan kose seg på dekk om dagene og nyte uimotståelige utsikter til alle kanter. 310 Sun Cruiser har en rekke smarte funksjoner og detaljer som gjør livet på sjøen enklere og mer komfortabelt, samtidig som bensintanken rommer nok bensin til å ikke bekymre seg for avstanden mellom havnene.

Det ytre

De kraftige motorene fra Volvo gir en fantastisk ytelse, uansett om det er vindstille eller bygges opp til storm. Dermed er 310 Sun Cruiser en allsidig cabincruiser som lett vil håndtere alle utfordringer du skyver over på den. Utenfra er dette en typisk, stilig cabincruiser med strømlinjeformet design og innslag av tre som peker mot fokuset på miljøet. Dette er altså en norsk båt fra topp til bunn, som garantert vil skille seg fra mengden uansett hvor i verden du velger å sette kursen. Det gjennomtenkte designet sørger for en høy komfort, og glasstaket over dekket er perfekt for skyfrie kvelder – len deg tilbake med et glass vin etter den gode middagen og stirr opp mot stjernene som blinker deg av gårde. På dekk er det godt med plass til opptil åtte personer rundt bordet, og med to meters takhøyde opp til glasstaket kan man lett bevege seg omkring uten å dulte borti hverandre.

Det indre

På innsiden av denne nydelige cabincruiseren finner man, som alltid, grundig gjennomtenkte funksjoner i beste Marex-stil. Alt er på sin plass, designet er tilpasset det 21. århundret og smarte detaljer gjør bruken av 310 Sun Cruiser til en fryd – både for øyet og for sjelen. En rekke skap lar deg stue bort det du ikke trenger umiddelbart, mens den store døren ned til stuen under dekk avgir en følelse av romslighet og åpenhet. Dette er innbydende, og de store vinduene opp til soldekket gir solfylte, lyse rom der man lett kan tilbringe store deler av dagen og gjemme seg fra den stekende solen samtidig som man ikke går glipp av lyset. Du har to rom under dekk – ett fungerer som stue, et annet som soverom. Også det første rommet kan dog gjøres om til senger der gjestene kan sove. Mellom de to finner man et stort og lyst baderom i utsøkt stil.

Prestisjefylte utmerkelser

Selvfølgelig har også 310 Sun Cruiser fra Marex vunnet flere gjeve utmerkelser. Nå i 2017 ble båten kåret til «Årets motorbåt» under Motor Boat Awards, og samtidig vant båten «Årets offshorebåt» her hjemme i Europa. Dessuten har alle store, kjente magasiner skrytt uavbrutt av denne unike båten fra Marex – det verdenskjente engelske magasinet «Motorboat & Yachting» gikk så langt at de kalte 310 Sun Cruiser den mest verdifulle båten i verden! Dette har selvsagt mye å gjøre med den rimelige prisen. De fleste nordmenn har råd til en 310 Sun Cruiser, og hvis man har sett etter en solid cabincruiser for alle mulige formål er dette uten tvil det beste valget man kan foreta.