320 AFT Cabin

Sommerhus på vannet

Er du på jakt etter en fullkommen båt for alle formål? Har du en stor familie, eller ønsker å ta med deg vennegjengen på tur? Kunne du tenkt deg å følge varmen, reise langt og lenge om bord i en fantastisk, komfortabel båt med alt du kan tenke deg? Er du villig til å bruke litt ekstra penger til å oppfylle drømmen? Da er 320 AFT Cabin Cruiser fra Marex et ypperlig valg. Denne båten inneholder alt en båtfrelst nordmann drømmer om, og litt til. Her finner du mange av de samme løsningene som i den suksessrike, 370 AFT Cabin Cruiser, samtidig som man sparer litt på plassen og får dermed en noe rimeligere båt. Dette er en typisk familiebåt som kombinerer hele familiens behov når man tilbringer en større del av ferien på sjøen. Gjør deg klar til å oppleve den meget romslige stuen, de store, myke sengene, baderommet med god plass til to personer (perfekt for travle morgener) og et stort område på dekk der man kan nyte de late dagene i solskinnet. Marex 320 AFT Cabin Cruiser har dessuten et såkalt «smart» tak som tilpasser seg omgivelsene dine.

Det ytre

Marex 320 AFT skriver av klasse. Denne prestisjefulle båten er som Norge i et nøtteskall. Den er smart, innholdsrik og økonomisk samtidig som den ikke sparer på verken luksusen eller de overdådige detaljene. Den ser mye lenger ut enn sine ti meter, og siden den stikker nesten tre meter opp av vannet vil den garantert tiltrekke seg oppmerksomhet uansett hvor du er. Dette er intet mindre enn en eventyrlig båt med en rekke smarte funksjoner som Marex er kjent for – moderne teknologi går fot i fot med økologiske materialer og et stilig design som fokuserer på den allmenne velværen. Noe av det beste med Marex 320 AFT Cabin Cruiser er den store badeplattformen og det majestetiske bordet på øverste dekk. Dessuten har man godt med plass foran på båten til å sole seg og danse! Å ja, du vil garantert få lyst til å danse når du tilbringer tid på denne skjønnheten av en cabincruiser. Som standard kommer 320 AFT i rød farge, men det er nærmest en selvfølge å endre slike detaljer til å passe ens personlige stil.

Det indre

Marex 320 AFT Cabin Cruiser kommer med en rekke innebygde funksjoner som gjør livet på sjøen mye lettere for alle som er ombord. Først og fremst er båten dekket av et spesielt lag med bunnstoff – dermed vil man spare en god del penger på vedlikeholdet gjennom årene. Erfarne båteiere vet hvor kjipt det er å se begroing på båten etter hver lavsesong. Det moderne beskyttelsestaket stopper UV-lys fra å trenge gjennom til sitteplassen på dekk, slik at man kan nyte lange dager i solen uten å bli brent. Smart teknologi ombord inkluderer batteriovervåking, elektriske pumper, brannalarmer og en dusj på plattformen. Dessuten finner man en ordentlig gassovn, et stort kjøleskap, elektrisk toalett og varmeovner rundt omkring på båten, slik at man kan nyte sjøen i all slags vær og tilbringe mange dager ombord uten å måtte gå i land (annet enn for dagligvarer). Sleng inn et ryggekamera, barstoler, en fryseboks, dieselaggregat, store beholdere for vann og avfall, samt solpaneler, så har du en komplett, allsidig cabincruiser som straks vil bli en del av familien.

Utmerkelser så det holder

Helt siden de første Marex 320 AFT-båtene begynte å dukke opp rundt omkring på planeten, har utmerkelsene strømmet på. Først ble båten tildelt den gjeve prisen som «Årets motorbåt» i 2013. Samme år ble den kåret til «Årets europeiske yacht» og vant utmerkelsen fra det internasjonale båtshowet i Oslo. Senere på året fikk 320 AFT også utmerkelsen «Årets Adriaterbåt», noe som peker mot dens ypperlige egenskaper i varme strøk. Bestillingene har gått som varmt hvetebrød – altså bør du gjøre deg klar til litt ventetid dersom du bestemmer deg for å kjøpe en Marex 320 AFT. Prisen er dog veldig bekvemmelig med tanke på kvaliteten man får!