350 Cabriolet Cruiser

Helt egen klasse

Marex har bygd en rekke forskjellige båter i flere ulike klasser – alt fra små fritidsbåter til store yachts for de aller mest vellykkede menneskene der ute. Midt på treet, men langt over konkurrentene finner man 350 Cabriolet Cruiser, en storfavoritt blant de som ønsker så mye komfort som overhodet mulig uten å måtte selge huset for å få råd til kjøpet. 350 Cabriolet Cruiser er blant de mest populære båtene fra det 21. århundret, og er godt utstyrt til å passe hele familien. Barnevennlighet har lenge vært blant fokusene til Marex, og det er denne velmenende detaljen som har gitt 350 Cabriolet Cruiser så mange fordeler. Det er umulig å klassifisere denne båten. Den er alt i ett, med sukker på toppen. Her finner man først og fremst et romslig dekk med plass til åtte personer maksimalt – bordet kan brettes ut til et stort middagsbord, og en slik middag på sjøen vil man neppe glemme med det samme. 350 Cabriolet Cruiser er som et vakkert sommerhus ypperlig tilpasset en familie på fem personer, eller en større vennegjeng på jakt etter unike opplevelser.

Denne båten har veldig attraktive linjer og et strømlinjeformet design – med høy fart og lang rekkevidde er dette den perfekte båten for reiser til varmere strøk. Du hører det dessuten på navnet! 350 Cabriolet Cruiser er som en luksusbil med avtagbart tak, bare på vannet. Båten er litt over ti meter lang, og mer enn tre meter bred, med 3,48 meters høyde over vannkanten. Dermed rager den frem og tiltrekker seg oppmerksomhet fra alle kanter uten å være overdådig eller frekk. En annen smart detalj er den store bensintanken. Når du har plass til over seks hundre liter drivstoff kan man lett unne seg lange turer på kryss og tvers av sjøen. Så har man motorene, med opptil 600 hestekrefter som drar båten fremover i en fart av opptil 43 knop. Cruisefarten er satt til 30 knop, og man bruker 370 hestekrefter i dette formatet. Raskere enn de fleste, men fortsatt så komfortabelt at man kan slappe helt av og nyte sjølivet som det er ment å nytes.

Det indre

350 Cabriolet Cruiser er et perfekt eksempel på grundigheten som Marex jobber med. Alt er på sin plass, og hver minste detalj er gjennomtenkt for å gi eierne en ekstra smule komfort. Alt er skapt med tanke på optimal plassbruk, fra bordet til sofaen under dekk. Bretter du sammen bordet, vil du se spesielle vinglassholdere i tre dukke opp. Brer du ut sofaen i stuen, får du en gigantisk seng på nesten fire kvadratmeter der man kan kose seg og se film på den innebygde flatskjermen rett ved de romslige skapene og de ovale vinduene som slipper inn akkurat nok sollys til å ikke irritere øynene.

Det ytre

Marex har alltid fokusert på designet først, og alt annet deretter. Utseendemessig stikker 350 Cabriolet Cruiser ut fra mengden, men de smarte funksjonene på innsiden har ikke måttet lide på grunn av dette. Båten er tegnet av de velkjente norske designerne Aalrud/Johnsen, og de utallige teknologiske nyhetene på utsiden av båten gjør at den både er lett og brukervennlig å styre. Underholdningen var også en sentral del av utformingen når 350 CC fortsatt var på tegnebrettet, og båten maner derfor opp til sosiale begivenheter både i havnen og ute på vannet. Høye tak, et stort soldekk og godt med skapplass gjør dette til en av våre personlige favoritter.

Utmerkelser

Skulle vi listet opp alle utmerkelsene og positive anmeldelsene av Marex 350 Cabriolet Cruiser, ville det tatt en evighet. En bok ville sikkert ikke vært nok. Journalister har vært helt hysteriske siden 350 CC dukket opp på sjøen. Båten var blant finalistene under utdelingen av «Årets motorbåt» i 2015, og har fått nydelige tilbakemeldinger fra alle de norske båtmagasinene – Vi Menn Båt, Båtliv, Seilas, Seilmagasinet og Båtmagasinet har alle uttrykt kun positivitet rundt denne toppmodellen fra Marex.