350 Scandinavia

Komfort for alle pengene

Alle båter som det norske selskapet Marex skaper, byr på en komfort du neppe vil finne noe annet sted for samme prisen. Det er nettopp denne balansen av rimelighet og høy komfort som tiltrekker seg kunder fra alle verdens hjørner. Marex kombinerer den norske kjærligheten for friluftslivet med den moderne komforten som banebrytende teknologi og intuitivt design har gitt oss. Marex har skapt en rekke forskjellige båter til mange ulike formål og med fokus på ulike prisklasser, altså er det i bunn og grunn bare å velge en modell som passer deg best. En av de mest populære modellene er 350 Scandinavia, en evig klassiker som er å finne i utallige nordiske havner. Marex 350 Scandinavia er en vakker, typisk norsk cabincruiser med alt du kan tenke deg av nytenkende teknologi og smarte løsninger fra topp til bunn. 350 Scandinavia dukket opp gjennom uendelig testing, kraftige motorer og fokus på familielivet. Altså kan du se frem til en båt som virkelig oppfyller alle dine ønsker om sjølivet.

350 Scandinavia er helt fantastisk å styre. Med standard utstyr får du en kraftig motor som kan få båten opp i en fart av 35 knop, mens twin-motoren man får med den optimale sammensettingen gir deg 5 knop ekstra å gå på – opptil 43 knop toppfart er mer enn hva de fleste forventer av en cabincruiser for hele familien. Nå velger de færreste å holde seg på en mye lavere fart, men fra tid til annen kan det være gøy å virkelig sette båten i gir og kjenne suget i magen mens du flyr over havoverflaten. 350 Scandinavia er ypperlig tilpasset til lengre turer med hele familien – opptil 5 personer kan leve på denne vakre båten i full komfort, uten å tråkke hverandre på tærne.

Det indre

Mange kunder har forelsket seg i 350 Scandinavia etter å ha satt seg i førersetet. Det ergonomiske setet støtter kroppen og gjør det til en fryd å sitte bak rattet, mens den gode plassen på innsiden av dekket maner opp til hygge. Her finner du et komplett kjøkken med gassovn og en vask, samt et lite kjøleskap. Kjøkkenkroken er best egnet til fire personer, men man får lett plass til flere om man sitter litt tettere sammen. Her er det godt med skapplass, ingen hulrom har fått forbli ubrukt. Like bak døren på øverste dekk finner man en annen krok der familien kan samle seg etter middagen og prate mens de skuer ut over sjøen – to steg ned, så er du ved vannet og kan ta deg en dyppert. Førersetet er dessuten omringet av moderne teknologi, med en stor GPS-skjerm, musikkanlegg, oversiktlige knapper og hydraulisk ratt som gjør styringen til en drøm. Under dekk finner man en stor og romslig stue med flatskjerm på veggen og skapplass både under sofaen og ved vinduskarmene. Det er utrolig lett å gjøre sofaen om til en stor dobbeltseng, og når man passerer det romslige badet kommer man til et ordentlig soverom med leselamper og aircondition. Her kan man egentlig bo året rundt og følge sommeren uansett hvor den er på vei!

Det ytre

Den største fordelen med 350 Scandinavia er selvsagt det den såkalte hardtoppen. Taket fungerer som en kabriolet – med ett trykk kan du åpne eller lukke toppen og slippe inn frisk luft / gjemme deg fra regnet. Når døren er låst vil du lett bevare varmen, og det er smidig å få på plass dekselet også på utsiden av båten dersom man ønsker seg mer plass. 350 Scandinavia er litt over ti meter lang og tre meter bred, men den stikker kun 2,7 meter opp fra havoverflaten. Altså er det lett å komme seg på og av båten uansett gjestehavn. Her er det dessuten plass til opptil 10 personer på dekk, og 4 personer kan lett overnatte ombord (seks personer dersom to av dem er barn).