373 AFT Cabin Cruiser

En skjønnhet av en båt

Hvis du er på jakt etter det beste av det beste, er du på rett sted. Marex skaper unike båter, båter som vil gi deg en helt ny kjærlighet for sjøen. Båter som vekker lidenskapen i deg og lar deg utforske havet i stil. I komfort. Med klasse. Det norske, familieeide selskapet har bygd en rekke ulike båter gjennom årene, og har alltid kapret til prestisjefulle utmerkelser takket være det møysommelige arbeidet de utfører. Marex er kjente for sitt særegne fokus på detaljer og den typiske skandinaviske funksjonelle plassbruken man alltid ser i norske (og svenske/danske) hjem. Ved å kombinere disse to faktorene med et strømlinjeformet design, nydelige detaljer og en pris man faktisk har forståelse for, har Marex oppnådd en høy popularitet verden rundt.

373 AFT Cabin Cruiser er en av de dyreste, men samtidig mest populære modellene fra den norske båtbyggeren. Med over elleve meter i lengden og mer enn tre meters bredde er dette virkelig en konge på sjøen. En båt man har lyst til å kjøre. En båt man vil vise frem. En båt man vil bo i. Det beste av alt er at du faktisk kan bo i en 373 AFT fra Marex! Bo i høy komfort, opptil seks personer, uten at privatlivet får lide av dette. 373 AFT er en stor båt som krever en del oppmerksomhet – den vil straks bli en del av familien, og både barn og voksne vil finne seg en perfekt plass på denne.

Det ytre

Marex 373 AFT Cabin Cruiser er en vakker doning på vannet. Den stikker nesten tre meter opp fra havoverflaten, men ruger fremover som kniven i smøret. Det første du må vite om denne, og de fleste andre båter fra Marex, er at de er designet av Espen Thorup. Denne norske industridesigneren har holdt på med båtdesign siden tidlig på 90-tallet, og regnes som Norges fremste innen sin bransje. Med flere store utmerkelser på hyllene har han all grunn til å være stolt. Jobben han har gjort for Marex er ett av hans største prosjekter, og i samarbeid med Espen Aalrud har man kommet frem til en rekke stilige løsninger som konkurrentene i senere tid har kopiert.

373 AFT har to store områder der familien eller vennegjengen (eller begge) kan kose seg – det ene er ved kjøkkenet på innsiden av øverste dekk, mens det andre er under åpen himmel ved trappen. Komfortable sofaer og smarte bord som lett kan brettes sammen gjør sosialiseringen om bord på Marex 373 AFT Cabin Cruiser til en drøm.

Det indre

Noe av det første man legger merke til ved første øyekast på Marex 373 AFT, er det svarte, bueformede glasset like ved badeplattformen. Dette kan se ut som en vakker detalj i designet, men egentlig er dette ett stort vindu! Ja, bakerst i båten under dekk finner man to senger med leselamper og plass til malerier/fotografier, men det er dette mørke vinduet som virkelig gjør undere. En slik natt vil man neppe glemme! På toppen av dette finner du ett soverom og en stor stue under dekk som også kan bli til en dobbeltseng. Altså sitter man igjen med opptil to store dobbeltsenger og to enkeltsenger – seks personer får derfor plass uten problemer eller på bekostning av komforten. Komplett kjøkken med gassovn, mengder av skapplass, store vinduer, vakkert baderom – 373 AFT er som en villa på havet. Det eneste negative er at man blir nødt til å gå av båten før eller siden. Eller, må man?

Utmerkelser

Årets motorbåt, Årets europeiske offshorebåt, Årets båt i Norge – utmerkelsene som Marex 373 AFT har stukket av med er veldig mange. Det har vært helt umulig for båtfrelste mennesker og båtmagasiner å overse denne kjempen av en båt de seneste årene. Dette var den mest diskuterte og mest publiserte båten på kontinentet vårt i årene 2009-2011!